Advies

Ynnovator

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg deed.” riep Einstein ooit.
Als je wil innoveren zul je uit je routine moeten stappen .
Maar hoe kun je succesvol veranderen?
Hoe krijg je een team in een creatieve flow?
Hoe komen daar de beste vernieuwende en uitvoerbare ideeën uit.?
Juist : Lets Ynnovate
Innovatie is een houding, een manier van werken, het geeft energie en inspiratie voor goede uitvoerbare plannen.
Het gaat nooit mis hooguit anders dan verwacht.

Ynnovate = innovatie, in aanpak, energie en resultaat. Innovatie is niet doel op zich, maar een manier om te komen tot vernieuwende ideeën en inzichten bij uitdagingen waar je als organisatie mee te maken krijgt.

De Ynnovate-methode is een methodiek die je in een aantal stappen meeneemt in de concrete aanpak van een innovatieproces. De Ynnovate-methode kenmerkt zich door mensen zélf te laten bedenken welke knelpunten moeten worden opgelost en gezamenlijk te komen tot vernieuwende oplossingen en een nieuwe aanpak. Hierbij gebruiken we een arsenaal aan creatieve technieken, die niet alleen leiden tot veel energie en plezier, maar ook tot een snel en goed resultaat.

In de Ynnovate bijeenkomst wordt onder procesbegeleiding toegewerkt naar innovatieve ideeën en oplossingen. De kracht van deze bijeenkomsten is dat deelnemers worden uitgedaagd om hun perspectief te veranderen, waardoor nieuwe oplossingen voor het probleem worden gevonden. Daarnaast zorgt het gezamenlijk vinden van oplossingen voor commitment en draagvlak bij het probleem en de realisatie van de ideeën.

Heb je een visievraagstuk, een probleem of gewoon een vraag en wil je als organisatie hier op een Innoverende wijze mee aan de slag . Neem dan contact op.

Lets Ynnovate: het werkt!